Unieke luxueuze villa met zwembad !!! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Deze exclusieve villa vinden we terug aan de Weg naar Zwartberg, op slechts 1 km van de dorpskern van Opglabbeek. Alle bevoorradingen, scholen en sportfaciliteiten in nabijheid. Vlotte verbinding met E314 op 10 min. 

Beschrijving

Deze woongeleigenheid dateert van 2000 en werd op traditionele wijze opgetrokken, afgewerkt met duurzame materialen. Buitenschrijnwerk uit aluminium voorzien van dubbele beglazing, aan achterzijde voorzien van screenings.
INDELING:
De totale oppervlakte van de woning incl. kelder en garage: 357 m² ( brutomaten onder voorbehoud)Indeling als volgt:
Gelijkvloers: inkomhal (8,6m²), toilet en vestiaire (5,7m²), ontvangstruimte bureel (27,3m²), nachtgang (8,9m²), twee ruime slaapkamers (22,8m² – 18,7m²), open leefruimte ingedeeld in zit- en eethoek met trap naar verdieping (63,7m²), aansluitend aan eethoek grenst open keuken (16,4m²)met zicht op achtertuin, wasplaats /tweede badkamer (13,6m²), achterinkom (14,9m²) met toegang naar kelderverdieping.
Verdieping: duplex gedeelte van de leefruimte is ingericht als bureel (16,3 m²), masterbedroom met zithoek (28,7 m²) en aansluitend een ruime badkamer (19,1 m²) en dressing (11m²).
Kelderverdieping met twee aparte inpandige garages (74,7m²) en kruipruimte (21,7m²).
 
INRICHTING
RECENTE EN UNIEKE INRICHTING …ZOALS JE ER GEEN TWEE GAAT VINDEN.
Laatste 3 jaar serieuze aanpassingen/renovaties uitgevoerd. A.h.v. uitgebreide lichtstudie werd de volledige verlichting aangepast aan de hedendaagse normen.
Er werden zeer strakke materialen geplaatst, maar met de nodige aandacht voor optimale gezelligheid.
Vloeren : deels gepolijst in betonlook, deels tegelvoeren in harmonie met langpolig tapijt in de master gedeelte op de verdieping.
Zeer strak gepleisterd en recent wit geschilderd.
Binnendeuren : ruime glazen deuren (melkglas) en schilderdeuren in het gelijkvloers en in het master gedeelte brede glazen schuifdeuren van hoogwaardige kwaliteit in het mastergedeelte in de verdieping.
Vanaf de leefruimte en keuken volledig zicht op de riante achtertuin met zwembad en het achterliggend natuurgebied.
Vernieuwde ( 3j ) keukenopstelling met een meubilair in witte melanine afgewerkt met een natuurstenen tableau in dezelfde betonlook als de vloer, waardoor het gevoel gecreëerd werd van één geheel. Alle toestellen voor een optimaal kookcomfort zijn aanwezig. Geïntegreerd fornuis met dampkap, combi-oven, oven, vaatwasser en ingebouwde koelkast.
Ingerichte wasplaats als tweede badkamer met een douche en lavabomeubel. Opbergkasten in maatwerk voorzien voor wasmachine en droogkast.
Bij het binnenkomen van de hoofdingang is aan de linkerkant een aparte bureelruimte voorzien van lichtkoepel om aangenaam te kunnen werken en indien nodig personen te ontvangen in volledige afzondering van het privé gedeelte van de woning.
Vanaf de leefruimte vertrekt een recent geplaatste metalen trap naar de verdieping. Hierbij werd aandacht besteed om de beneden inrichting harmonieus te verbinden met duplex gedeelte op verdieping.
Ruime leeshoek op verdieping met een functie op maat van de bewoners, welke op dit ogenblik dienst doet en ingericht werd als ruim bureel om op een zeer luchtige wijze thuiswerk te kunnen uitvoeren.
Het mastergedeelte geeft een wauw effect inzake ruimte en afgestemde materialen. Zo werd er op de zeer ruime slaapkamer een volledige zithoek/leeshoek bijgeplaatst. Vanaf de slaapkamer toegang naar de luxueuze badkamer met comfortabel ligbad, lavabo en toilet (voor de masterroom). Aansluitend de kleedruimte met open dressinginrichting.
2 Ruime garages in de lederverdieping voorzien voor stallen van 2 wagens, motoren, fietsen,…
Eveneens de mogelijk tot het creëren van een fitness/hobbyruimte. Tal van mogelijkheden.
Constructief kan meegegeven worden dat de dakconstructie aan de linkerzijde van de woning voorzien is om een extra verdieping bij te creëren. 
Nutsvoorzieningen 
Twee verwarmingsinstallaties ( waarvan 1 installatie vernieuwd is ) op aardgas in de woning aanwezig, zodat het comfort van apart inschakelen volledig afzonderlijk kan geregeld worden. Dit in combinatie met vloerverwarming en design radiatoren.
Goedgekeurde elektrische installatie.
Zonnecollector en zuiveringssysteem voor het achterliggend zwembad.
De woning is tevens voorzien van twee airco installaties.
De woning is beveiligd met alarmsysteem.

Gestelheid huis

UITZONDERLIJK IN DE FUNCTIE VAN INDELING EN INRICHTING

Gestelheid perceel

UITZONDERLIJK RUIM PERCEEL MET EEN STRAATBREEDTE VAN MAAR LIEFST 30 METER VOOR EEN LUXUEUZE UITSTRALING EN MEER DAN VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID (mogelijk voor ontvangst van klanten)
Strakke omheinde tuin volledig op het zuiden gericht.
Het zeer ruim zwembad is het middelpunt van de achtertuin om op warme dagen samen te vertoeven.
Aan de achterzijde van de woning terrassen voorzien in volledige privacy.
Het ruim tuin/berghuis (20m2) leent zich perfect om de losse zwembadinrichting (ligzetels en opstellingen) te laten overwinteren. Perfect voor het stallen van fietsen en motoren.
Uniek is het achterliggend natuurgebied welk de zekerheid geeft dat er geen woonuitbreiding in de toekomst zal gebeuren.
 

Ons advies inzake dit aanbod

DEZE MODERNE VILLA ZOEKT NIEUWE BEWONERS WELKE OP ZOEK ZIJN NAAR EEN SUPER RUIME EN UNIEKE WONING OM EEN GEZIN ZEER RUIM TE HERBERGEN + AFZONDERLIJK  BUREEL +BUREELRUIMTE OM THUIS TE WERKEN.

DEZE VILLA IS MULTI-FUNCTIONEEL EVENTUEEL VOOR EEN VRIJ BEROEP,MAAR GESCHIKT VOOR AFZONDERLIJK EN TOCH SAMEN INWONENDE OUDERS/KINDEREN.

VOOR DE GEINTERESSEERDEN : ONZE VASTGOEDEXPERT VERZEKERD  ALLE UITGEBREIDE INFORMATIE BIJ HET EEN AFSPRAAK IN HET KANTOOR EN HET OPENLEGGEN VAN DE PLANNEN. EVENTUEEL GEVOLGD DOOR EEN BEZICHTIGING TER PLAATSE WAARVOOR DE NODIGE TIJD GENOMEN ZAL WORDEN.

VOOR EEN AFSPRAAK BELLEN NAAR HET KANTOOR OP 089852435. 

Adres
Geografische ligging

Weg naar Zwartberg 177
3660 Opglabbeek

Financiële info
Prijs € 649 000
Kadastraal inkomen 1518
Kadastrale gegevens Oudsbergen 7de Opglabbeek 2de afd sec B 738G 738H
Bouw
Type Villa
Bebouwing Open
Bouwjaar 2000
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal verdiepingen 1
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Oppervlakte
Perceelgrootte 1680 m2
Bewoonbare oppervlakte 276 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20140324-0001559957-00000010-9
Het certificaat is geldig tot en met 24/03/2024
Kerngetal(KW/m2) 282
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Balkon of terras, Teledistributie, Tuin, Aansluiting riolering, Elektriciteit, Videofoon, Dubbele beglazing, Telefoonaansluiting, Verwarming op aardgas

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen