Historiek

Begin april 2003 werd Clé Vastgoed opgericht, na 5 jaar studie en een inschrijving als titularis bij het beroepsinstituut der vastgoedmakelaars (B.I.V.). In de toenmalige eigendom aan de Lietenstraat 28 in Opglabbeek werd een kantoor ingericht, doelbewust om onze cliënten in een rustige sfeer te ontvangen en een totale adviesverlening omtrent vastgoed aan te bieden.

Al zeer snel groeide de belangstelling naar een juiste, en informatieve totaalbegeleiding inzake alle vastgoedtransacties. Ook door raadslieden en aanverwanten , werd in het kader van hun beroepuitoefening om medewerking verzocht inzake expertises en taxaties. Na nog een intense studietijd, werd onze vastgoedexpert in 2009 beëdigd in het register van de Kamer van Vastgoedexperts (Kavex). Door de groei van de kantooractiviteiten werd het een must een nieuwe locatie aan te wenden, en verhuisde het kantoor naar onze nieuwbouw gelegen op de hoek van de Bijvaerdeweg met de Lietenstraat in oktober 2009

Op heden

Melden wij met enige trots dat onze kantooractiviteiten uitgebreid zijn tot een ruim informatief aanbod inzake vastgoed.

Kunnen wij dank zij onze medewerkende landmeterexpert, energiedeskundige en diverse keuringsorganisme een perfecte ondersteuning bieden bij alle metingen en keuringen.

Bezitten wij lijst van potentiële kopers die liefst onder onze begeleiding een vastgoed wensen aan te kopen dit vooral in de regio Opglabbeek en omgeving. Wij zijn om voornoemde reden dringend op zoek naar woningen en appartementen in de regio Opglabbeek.

Welke verkopers willen in een correct kader de verkoop van hun vastgoed aan ons toevertrouwen