Gelijkvloers landhuis op een rustige locatie ! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Deze gelijkvloerse woning geniet een rustige ligging aan de Sint-Dionysiuskerkstraat, in een residentiële buurt kort in het dorpscentrum van Opoeteren (deelgemeente Maaseik). Onmiddellijke bevoorrading (bakker, slager,..), kleinhandel, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Centrum Maaseik op ongeveer 10 km.

Beschrijving

Deze gezinswoning werd in 1972 op traditionele wijze opgetrokken, afgewerkt met een tijdloze gevelsteen. Pannendak in combinatie met zinken goten. Buitenschrijnwerk uit hout, deels voorzien van dubbele beglazing en overal beveiligd met rolluiken.


Deze open bebouwing omvat een bewoonbare oppervlakte van ruim 138m², ingedeeld als volgt: Inkomhal (13,5m²) – nachtgang (10,8m²) – leefruimte (31,8m²) - keuken (18,4m²) – 3 slaapkamers (14m² - 16,4m² - 11,6m²) – badkamer (6,6m²) – trap naar kelderverdieping (4,2m²) – toilet (2,3m²) – achterinkom met bergruimte (8,7m²) De woning is volledig onderkelderd en voorziet een inpandige garage toegankelijk via een kantelpoort aan achterzijde van de woning.
.

Deze praktisch ingedeelde woning geniet gelijkvloers wooncomfort met veel lichtinval dankzij grote raampartijen. De inrichting is weliswaar eigentijds maar door de jaren heen goed onderhouden. Vloeren zijn grotendeels afgewerkt met tegels, op slaapkamers voorzien van vinyltapijt.Gepleisterde muren en plafonds zijn behangen en overschilderd. In leefruimte is plafond voorzien van houten balken. Binnenschrijnwerk uit houten deuren (mogelijk in lichte teint te overschilderen).Keuken is ingericht met kunststof meubilair en dito werktableau. Alle comfort aan keukentoestellen aanwezig: ingebouwde koelkast, oven, keramische kookplaat met dampkap, vaatwasser en dubbele spoelbak voorzien van kraanwerk en druiprek.Badkamer is voorzien van douche en enkel lavabomeubel met onderbouwkast.Aan achterinkom is een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
De woning wordt verwarmd d.m.v. ketelhuis op stookolie in combinatie met radiatoren. Het stookoliereservoir bevindt zich bovengronds in de kelderverdieping en is conform gekeurd.
Er is een grondwaterput aanwezig.

Gestelheid huis

Deze woning is op enkele aanpassingswerken na instapklaar. De woning verkeert in goede staat van onderhoud. Intern kan de woning stapsgewijs aangepast worden aan de huidige woontrends. Uitbreidingsmogelijkheden op zolder.

Gestelheid perceel

Zeer mooi grondperceel met een straatbreedte van circa 27,5m, aan achterzijde grenzend aan natuurgebied. Totale oppervlakte van perceel is 14 are 70 centiare.Natuurlijk doorleefde achtertuin met enkele opstallen.

Ons advies inzake dit aanbod

Voor meer info, klik op de link "BELANGRIJKE INFORMATIE"

Mooi aanbod voor een ruim publiek die gelijkvloers woning voorop stellen. De woning biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden en kan stapsgewijs naar eigen smaak heringericht worden. 
Interesse in dit pand ? Wees er snel bij, neem contact voor meer info via 089-852435 of boek een rondleiding. 

Adres
Geografische ligging

Sint-Dionysiuskerkstraat 12
3680 Opoeteren Maaseik

Financiële info
Kadastraal inkomen 649
Kadastrale gegevens Maaseik 3de afd Opoeteren sec B 471/A
Bouw
Type Huis
Bebouwing Open
Bouwjaar 1972
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Oppervlakte
Perceelgrootte 1470 m2
Bewoonbare oppervlakte 138 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20220615-0002622266-RES-1
Het certificaat is geldig tot en met 15-06-2032
Kerngetal(KW/m2) 495
Energiecategorie (A tot G) E
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Teledistributie, Tuin, Elektriciteit, Zolder, Verwarming op stookolie

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen