Te renoveren driegevelwoning op goede locatie !! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Deze halfopen bebouwing geniet een rustige ligging aan de Vlikkenbergstraat 28, op slechts 1 km van de dorpskern van As. Scholen, kleine bevoorrading en warenhuizen bevinden zich op relatief korte afstand. In de onmiddellijke omgeving heeft men toegang tot de fietsenroute door bossen en groen naar Genk en omgevende gemeenten. Park Hoge Kempen in de buurt.Tevens goede verbinding met Genk en de oprit van de E314 op 5 tal minuten autorijden.Genk stadscentrum op ongeveer 12 km.

Beschrijving

Deze gelijkvloerse gezinswoning werd in 1969 opgetrokken op traditionele wijze (binnenblok – spouw – gevelsteen). Stevige bouwconstructie met betonnen tussenwelfsels tussen gelijkvloers en zolder. De zolderverdieping is geïsoleerd op vloeroppervlak. Dakconstructie bedekt met leien. Buitenschrijnwerkerij uit aluminium voorzien van deels enkel en deels dubbel beglazing, beveiligd met rolluiken.

Indeling:

Inkomhal (8 m²); leefruimte (39,2 m²); keuken (17,6 m²), badkamer (6,1 m²), berging  (5,1m²), gang (5m²), slaapkamer 1 (12,7m²), slaapkamer 2 (17,4m²), slaapkamer 3 (11,3m²).Kelder (50,2m²) eveneens toegankelijk via sectorale poort aan achterzijde woning.

Inrichting:

Deze woongelegenheid is eigentijds ingericht en dient aangepast te worden aan de hedendaagse woontrends. Vloeren deels uit vloertegels, deels afgewerkt met vloerbekleding. Een van de slaapkamers is voorzien van laminaatparket.Gepleisterde en behangen muren, badkamer is betegeld. Plafonds zijn afgewerkt met tegelplaten, in de leefruimte voorzien van gyproc. Binnenschrijnwerkerij bestaande uit houten schilderdeuren.  De keukeninrichting is gedemodeerd. Huidig keukenmeubilair uit kunststof voorzien van gootsteen in combinatie met losstaande toestellen zoals elektrisch fornuis met oven en koelkast.Badkamer is volledig betegeld en ingericht met ligbad en lavabo. Apart toilet is voor 1/2de betegeld.Verwarming met ketelhuis op stookolie in combinatie met gietijzeren radiatoren.

Gestelheid huis

Deze woning dient gerenoveerd te worden.

Gestelheid perceel

Mooi grondperceel van 5a95ca met perfecte zonoriëntatie.

Ons advies inzake dit aanbod

Bent u op zoek naar een budgettair vriendelijke woning, die u volledig naar eigen smaak kan inrichten ? Dan is dit aanbod beslist uw uitdaging ! Bovendien kan u mogelijk genieten van het nieuw voordelig registratietarief.Wij bieden u een volledige juridische begeleiding op maat.Voor een bezichtiging, neem snel contact met ons kantoor 089-852435.

Adres
Geografische ligging

Vlikkenbergstraat 28
3665 As

Financiële info
Kadastraal inkomen 813
Kadastrale gegevens As 1ste afd sec B 360 A2
Bouw
Type Huis
Bebouwing Half open
Bouwjaar 1969
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Oppervlakte
Perceelgrootte 595 m2
Bewoonbare oppervlakte 122 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woonuitbreidingsgebied
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20200202-0002243421-RES-1
Het certificaat is geldig tot en met 02/02/2030
Kerngetal(KW/m2) 440
Energiecategorie (A tot G) E
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Extra's Balkon of terras, Teledistributie, Tuin, Elektriciteit, Zolder, Verwarming op stookolie

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen