Gelijkvloerse woongelegenheid in kindvriendelijke buurt !!! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Gelegen in een residentiële, kindvriendelijke buurt met enkel plaatselijk verkeer. Centrum van Opglabbeek met alle bevoorrading, grootwarenhuizen en financiële instellingen op slechts 1 km. Kleuter en lager onderwijs eveneens in het centrum.Op 12 km van Genk centrum. Autostrade E314 op ongeveer 10 km. Openbaar vervoer op korte afstand. In de onmiddellijke omgeving toegang tot de fietsenroute door bossen en groen naar Genk en omgevende gemeenten. Park Hoge Kempen en Bosbeekvallei in de buurt.

Beschrijving

BESCHRIJVING

De woning werd gebouwd in 1970 in een traditionele opbouw (binnenblok/spouw/gevelsteen), afgewerkt met rode gevelstenen en gecombineerd met dakconstructie bedekt met leien. Zinken goten. Buitenschrijnwerkerij uit metalen raamkozijnen met enkele beglazing. In de leefruimte en multifunctionele ruimte is reeds dubbele beglazing aanwezig. In leefruimte eveneens beveiligd met rolluiken.

INDELING (bruto maten onder voorbehoud)

Gelijkvloers: inkomhal (10,5m2), leefruimte (44,3 m2), nachtgang (7,4m²), keuken (16,5 m2), multifunctionele ruimte (22,1 m²), slaapkamer 2 (16,1m2), wc (1,6 m²), slaapkamer 3 (12,1m²), badkamer (5,1m²), achterinkom (6,8m²)

Zolderruimte (80m²) te bereiken via vaste trap – deels ingericht zijnde extra slaapkamer  (vloer, muur en plafond uit hout) 

Losstaande garage/ achterbouw : 40,5 m² Kelder: 48m² - kruipkelder 80 m²

INRICHTING :

Eigentijdse inrichting met veel lichtinval dankzij grote raampartijen. Vloeroppervlak grotendeels afgewerkt met tegels, graniet in de leefruimte met zithoek uit mooie parket, slaapkamers met laminaat, nachthal - badkamer en toilet voorzien van vinyl.Muren zijn gepleisterd en behangen, deels overschilderd. Badkamer is voor 1/2de  betegeld.Plafonds deels afgewerkt met planchetten, deels uit tegelplafonds. Gyproc in keuken, spanplafond in leefruimte.Binnenschrijnwerkerij met trap uit hout naar zolderverdieping en binnendeuren uit  hout / schilderdeuren. Eén van de slaapkamers voorziet inbouwkasten.Keuken werd in 2008 geplaatst met meubilair uit kunststof, gecombineerd met werktableau uit Jazzberg graniet. Alle hedendaags comfort aan toestellen aanwezig: dubbele uitgietbak met kraanwerk, vaatwasser, ingebouwde koelkast met vriesvak, combi-oven, gasvuur (5pitten) en dampkap. Badkamer is uitgerust met een enkel lavabomeubel (kolomkast links+rechts – onderbouwkast) en een ligbad voorzien van thermostatisch kraanwerk. Centrale verwarming met ketelhuis op stookolie in combinatie met plaatstalen radiatoren voorzien van thermostaatkranen. In leefruimte is een houthaard aanwezig.De multifunctionele ruimte voorziet in vloerverwarming met bijkomend een decoratieve radiator.

Gestelheid huis

Deze gezinswoning dient alsnog aangepast te worden aan de hedendaagse woonnormen. 

Gestelheid perceel

Mooi grondperceel van 7 are 78 centiare. Oprit uit asfalt. Tuininrichting dient te gebeuren door de koper. Aan achterzijde woning is een terras aanwezig, Oostelijk georiënteerd.

Ons advies inzake dit aanbod

Mooi aanbod aan correcte marktconforme vraagprijs, geschikt voor een publiek op zoek naar een woning welke nog naar eigen smaak kan heringericht worden.

Deze woongelegenheid beschikt over volgende PLUSPUNTEN:

-superrustige ligging in kindvriendelijke buurt

-mooi grondperceel van 7a78ca

-gelijkvloers wooncomfort

-veel lichtinval

-comfortabele indeling
Wie graag een rondleiding boekt neemt het best even contact op het nr 089-852435. Wij bieden de koper een totaalbegeleiding tot aan de notarisakte.

Adres
Geografische ligging

Pleinstraat 7
3660 Oudsbergen Opglabbeek

Financiële info
Kadastraal inkomen 862
Kadastrale gegevens Opgl 2de afd sec B 897 Y15
Bouw
Type Huis
Bebouwing Open
Bouwjaar 1970
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Oppervlakte
Perceelgrootte 778 m2
Bewoonbare oppervlakte 142 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20190929-0002200686-RES-1
Het certificaat is geldig tot en met 29/09/2029
Kerngetal(KW/m2) 525
Energiecategorie (A tot G) F
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Balkon of terras, Open haard, Teledistributie, Tuin, Aansluiting riolering, Elektriciteit, Telefoonaansluiting, Zolder, Verwarming op stookolie

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen