Instapklare woning met zicht op natuurgebied ! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Dit woonhuis is terug te vinden in het landelijke Dorne/Opoeteren, deelgemeente van Maaseik op een unieke locatie voor de natuurliefhebbers. Gelegen op een prachtig grondperceel van 13 are 10 centiare en een straatbreedte van maar liefst 25 meter. Het uitzicht op de lager liggende achterzijde en het glooiend natuurgebied  is fenomenaal te noemen. Grootwarenhuis op 5 minuten autorijden. De wijkschool bestaat uit kleuter- en lager onderwijs en is dichtbij gelegen.Autostrade E 314 te nemen via As, op ongeveer 10 minuten te bereiken.

Beschrijving

Buiten :Dit huis werd traditioneel opgebouwd met een blok/spouw/gevelmetselwerk. De buitenmuren werden recent behandeld met een extra isolerende gekleurde buitenlaag. Recent nieuw geïsoleerd pannendak afgewerkt met duurzaam Trespa.Vernieuwde PVC ramen met elektrische rolluiken + 2 sectionaal poorten naar de ondergelegen kelder.

Binnen :

Indeling :Inkom + WC en overloop (15,1m2), Ruime living 46,2m2), keuken (15,8m2), drie ruime slaapkamers (17,5m2)(15,6m2)(14,6m2), badkamer (8,7m2). Zolder met vaste trap: als bergplaats. Zeer ruime kelder van 138m2 welke aan de achterzijde op grondniveau ligt. Deze is te bereiken via twee poorten. Optimaal als eventuele uitbreidingsruimte in te richten (tweede badkamer , wasplaats of voor zelfstandige activiteit

Inrichting : Hetgeen opvalt aan deze woning is een ruimtelijk goed gevoel dat de woning biedt door de grote raampartijen. Nog meer een pluspunt dat de leefruimte en terras zuidwestelijk georiënteerd liggen + vanuit de keuken en leefruimte zicht op het super landschappelijk uitzicht. Intern is deze woning recent praktisch volledig gerenoveerd. 

Vloeren : Leefruimte vernieuwd duurzaam laminaatparket, keuken stijlvol mozaïek tegeltjes. In de slaapkamers kunststof vloerbekleding. Inkom en badkamer vloertegels. Vernieuwde pleisterwerken. Binnenschrijnwerk uit schilderdeuren in licht landelijke stijl.

Pluspunt mooie landelijke dubbele deur tussen inkom en leefruimte.

Recent geplaatste keuken met een licht landelijk meubilair en voorzien van een optimaal comfort aan toestellen  zoals gasfornuis, vaatwasser, frigo, dampkap, combioven en gootsteen met duurzaam kraanwerk.Badkamer met ligbad + douchegelegenheid en dubbel lavabomeubel is gedemodeerd maar kan nog gebruikt worden. Sierschouw in de leefruimte. Kan naar keuze behouden blijven of eventueel omkleed worden met brandbestendige gyproc om een strakker uitzicht te creëren.

Nutsvoorzieningen :Goedgekeurde elektriciteit,  op de zolder voorbereidende elektrische werken reeds uitgevoerd. Verwarming met aardgasketel met vernieuwde inox schouwdoorvoeren. Zonneboiler aanwezig.

Gestelheid huis

Deze woning is gerieflijk instapklaar.

Gestelheid perceel

In de voortuin loopt een natuurstenen (kinderkopjes) pad naar de voordeur.De beplanting dient een verzorgingsbeurt te krijgen.Idyllische achtertuin voorzien van gezellige terrasjes uit natuursteen ( kinderkopjes)Het hoger gelegen terras kan naar keuze nog uitgebreid worden. Een omheining of afbakening dient te gebeuren om de veiligheid te garanderen.

Ons advies inzake dit aanbod

PLUSPUNTEN OP EEN RIJ:

Prachtige ligging met een uniek uitzicht vanuit de hoger gelegen leefruimte, keuken en terras.

Woning praktisch volledig en duurzaam vernieuwd.

Nutsvoorzieningen aangepast naar hedendaagse normen.

Enorm veel bergruimte en uitbreidingsruimte voor allerhande activiteiten.

Gezien het unieke uitzicht is dit een zeer speciale woning welk praktisch ingericht en praktisch volledig gerenoveerd is.Deze woning onderging een expertise en werd gewaardeerd door onze vastgoedexpert. Interesse !!! Meteen bellen naar Clé Vastgoed op 089852435Zoals steeds alle informatie vrijblijvend  en een goed adviserende rondleiding verzekerd !!

Adres
Geografische ligging

Dornestraat 78
3680 Opoeteren Maaseik

Financiële info
Kadastraal inkomen 691
Kadastrale gegevens Maaseik 3de afd sec C 233R
Bouw
Type Huis
Bebouwing Open
Bouwjaar 1965
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Oppervlakte
Perceelgrootte 1391 m2
Bewoonbare oppervlakte 138 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20120312-0001064255-00000005-6
Het certificaat is geldig tot en met 12/03/2022
Kerngetal(KW/m2) 315
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Balkon of terras, Teledistributie, Tuin, Elektriciteit, Dubbele beglazing, Telefoonaansluiting, Zolder, Verwarming op aardgas

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen