Ruime woongelegenheid op een mooi perceel van 13a 13ca ! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Meer foto's bekijken

Ligging en omgeving

Gelegen te Maaseik/ Opoeteren/ Dorne langs de Weg naar As of de  verbindingsweg Opoeteren/As.In een landschappelijk groen gebied. De bosrijke omgeving op enkele 100 den meters.Kleuter/lager onderwijs dichtbij in centrum Dorne.Via As is de E 314 te bereiken op ongeveer 7 minuten autorijden.

Beschrijving

Prachtig grondperceel met als pluspunt aan de achterzijde te bereiken met de wagen via de St. Oolstraat om de hoek.BUITEN :De woning dateert van ongeveer 1965. Is traditioneel opgebouwd met binnenblok/spouw/gevelstenen. Dakbedekking bestaat uit overzetdak in pannenstructuur. Afvoeren uit zink.Ramen deels in PVC, deels hout en deels voorzien van isolatieglas en sommige ramen in enkel glas.Rolluiken op gelijkvloers. Houten garagepoort manueel te bedienen.

BINNEN : ( alle afmetingen onder voorbehoud)

De indeling : bewoonbare oppervlakte : 185m2  Inkom met trap naar de verdieping, zeer ruime living, ruime keuken, toilet en sas.Verdieping : 4 slaapkamers + bureelruimte + badkamer.Vaste trap naar de zolderverdieping (mogelijk bij in te richten (60m2)Deels onder kelder 78 m2

De inrichting :

Vloeren deels uit tegels en deels uit vloerbedekking. In de kelder beton- en tegelvoeren.De leefruimte is zeer aangenaam door het vele lichtinval. Pluspunt is de ruime en mooi ingerichte keuken met een degelijk kunststof meubilair met mooi opgewerkte kanten,  en voorzien van luxe aan toestellen : frigo, microgolf, oven, inox gootsteen met mooi kraanwerk, keramisch fornuis met dampkap en een vaatwasser.Kleine houten trap ( in prima staat)  naar de eerste verdieping. Hier zijn maar liefst 4 ruime slaapvertrekken aanwezig, waarvan één uitgerust is met een douche en wasgelegenheid. De badkamer is voorzien van bad, lavabomeubel en toilet. Alles nog in goede staat. Ruime zolder om nog bij in te richten. Kelderverdieping met vanaf de staat een poort naar de garage. Achteraan op het perceel een dubbele carport gelegen meteen bereikbaar via de St. Oolstraat. Diverse bergplaatsen op het perceel gelegen.

Nutsvoorzieningen : Verwarming met stookolieketel in combinatie met convectoren. In hetgeheel huis verwarming voorzien ook in de kelder en de zolderverdieping. Regenwaterput aanwezig. Elektrische installatie dient aangepast te worden aan hedendaagse normen. EPC :  label C  score 283Kw m2/jaar.

Gestelheid huis

Herinrichting nodig zonder herverdeling van de ruimtes.

Gestelheid perceel

Prachtig doorleefde en landschappelijke achtertuin met waterpartij. 

Ons advies inzake dit aanbod

Geschikt voor een ruim publiek op zoek naar een grote woning om eigen renovatie- en inrichting door te voeren. Bij interesse : bellen naar Clé  Vastgoed BV op het nummer 089852435 om alle correcte inlichtingen te bekomen eventueel gevolgd door een bezichtiging ter plaatse.

Adres
Geografische ligging

Weg naar As 132
3680 Opoeteren

Financiële info
Kadastraal inkomen 744
Kadastrale gegevens Maaseik 3de afd Opoeteren sec D 482 V5
Bouw
Type Huis
Bebouwing Open
Bouwjaar 1966
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal verdiepingen 1
Aantal slaapkamers 4
Aantal garages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Oppervlakte
Perceelgrootte 1313 m2
Bewoonbare oppervlakte 185 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Kerngetal(KW/m2) 283
Energiecategorie (A tot G) C
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Teledistributie, Tuin, Elektriciteit, Zolder

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen