Zeer ruim duplex-appartement op de grens met de Duinengordel !! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Dit duplex-appartement maakt deel uit van een verzorgde residentie gelegen aan de Weg naar Opoeteren, op een relatief korte afstand van het centrum van Opglabbeek waar men terecht kan voor alle bevoorradingen, financiële instellingen, sportaccommodaties enz.. De warme bakker en school op wandelafstand is leuk meegenomen.Tevens een centrale ligging tussen Genk en Bree, met vlotte verbinding naar E314 op slechts 10min. In de onmiddellijke omgeving toegang tot de fietsenroute door bossen en groen naar Genk en omgevende gemeenten. Park Hoge Kempen en Bosbeekvallei in de buurt.

Beschrijving

Residentie “Carpe Diem” werd op traditionele wijze (binnenblok-spouw-gevelsteen) opgetrokken in 2008 en omvat 4 wooneenheden. De tijdloze gevelsteen werd gecombineerd met een pannendak, goten en afvoeren uit zink. Buitenschrijnwerk uit kunststof, kleur wit, voorzien van dubbele beglazing met interne ruitverdeling. Op verdieping appartement zijn eveneens 2 dakvlakvensters aanwezig.


Indeling:Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en zolderverdieping met een bewoonbare oppervlakte van 159 m². 

1ste verdieping: Inkomhal met trap naar zolderverdieping (11,60 m²), toilet (2,70m²), leefruimte (48,90m²), keuken (13,70 m²), wasplaats (10,30 m²) Zolderverdieping: overloop met trap (5,60m²), badkamer (8,70 m²),  3 slaapkamers (20,40 m² - 17,20 m² - 20,40m²) Kelderverdieping : Kelderberging (15,51 m²) + fietsenberging (5,67m²) + 2 autostandplaatsen zijn eveneens inbegrepen.


Interieur: Dit appartement garandeert aangenaam en luchtig wonen dankzij zijn grote raampartijen en terrassen langs voor- en achterzijde. De terrassen zijn beiden toegankelijk vanuit de leefruimte. Bovendien geniet deze wooneenheid een praktische indeling.
Vloeren zijn op 1ste verdieping afgewerkt met eenzelfde keramische tegel,  op de zolderverdieping vinden we steentapijt terug. De badkamer is afgewerkt met tegels uit natuursteen. Trap naar verdieping uit graniet. Muren en plafonds zijn over de hele lijn gepleisterd en overschilderd. Schuine wanden op verdiep zijn afgewerkt met gyproc. Binnendeuren uit hout, overschilderd in lichte teint. Aangename keuken uit kunststof meubilair met dito werktableau. Alle comfort aan toestellen aanwezig: ingebouwde koelkast, combi-oven, keramische kookplaat met dampkap, vaatwasser en ingebouwde spoelbak met druiprek en kraanwerk. Aansluitend aan de keuken grenst een ruime wasplaats met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Toilet is ingericht met ophangwc en handwasbakje. Op verdiep zijn er eveneens drie ruime slaapkamers voorzien. Vanuit een van de slaapkamers is er eveneens toegang tot de zolderbergruimte. De badkamer is deels betegeld en luxueus voorzien van dubbel lavabo en ruime jacuzzi met douchegelegenheid. Verwarming op aardgas in combinatie met radiatoren. Nutsvoorzieningen zijn individueel en er is een regenwaterput met aansluiting op toilet.

Gestelheid huis

Deze woongelegenheid is luxueus afgewerkt en onmiddellijk instapklaar. Aangenaam en rustig woongenot verzekerd. Zeer verzorgde mede-eigendom met een beperkte maandelijkse kost aan werkkapitaal.

Gestelheid perceel

Ruim perceel van 18 are 77 centiare, aan achterzijde ingericht uit parking en gazon.

Ons advies inzake dit aanbod

Een zeer ruim appartement in een landelijk kader.

Een mooi aanbod voor een ruim publiek.

Even alle PLUSPUNTEN op een rij:

 -bewoonbare oppervlakte 159 m²

-terras tuinzijde 25m²

-terras straatzijde 6 m²

-2 afgesloten kelderberging (15,51m² + 5,67m²)

-2 autostandplaatsen in kelder

-luxueuze afwerking

Bij interesse, snel bellen via 089-852435. De koper ontvangt een volledige begeleiding tot aan de akte.

Adres
Geografische ligging

Weg naar Opoeteren 187 b4
3660 Oudsbergen Opglabbeek

Financiële info
Kadastrale gegevens Oudsbergen 6de afd Opglabbeek 1ste afd sec A 126F2
Bouw
Bebouwing Open
Bouwjaar 2008
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal verdiepingen 1
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Oppervlakte
Perceelgrootte 1877 m2
Bewoonbare oppervlakte 159 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20210218-0002374869-RES-1
Het certificaat is geldig tot en met 18/02/2031
Kerngetal(KW/m2) 160
Energiecategorie (A tot G) B
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Balkon of terras, Teledistributie, Tuin, Aansluiting riolering, Elektriciteit, Dubbele beglazing, Telefoonaansluiting, Zolder, Verwarming op aardgas

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen