Mooi appartement in kleine residentie !! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Gelegen te Opglabbeek aan de Weg naar As in een kleine residentie met drie aparte eenheden.Openbaar vervoer voor de deur met directe verbindingen naar de nabij gelegen steden.Op een km van het uitgestrekt natuurgebied rond Opglabbeek met talrijke fiets- en wandelpaden.Opglabbeek centrum met alle bevoorrading , scholen e.d. op ongeveer 1,5 km gelegen.Autostrade op 10 tal minuten autorijden.

Beschrijving

In tijdloze stijl gebouwd in 1992. Opbouw traditioneel met binnenblok/isolatiespouw/gevelstenen. Pannen dak met zinken afvoeren. PVC schrijnwerkerij met isolatieglas. 

INRICHTING APPARTEMENT:

Zeer ruim en luchtig en meteen instapklaar.Aangename oppervlakte van ongeveer 110 m2.Indeling :inkom, leefruimte, keuken, badkamer, twee slaapkamers, toilet en terras toegankelijk vanaf de living.Bovendien is de volledige zolderruimte  van het gebouw een privé opbergruimte welke hoort bij het appartement. Losstaande garage achter het gebouw met een tuintje. Dit is een privé gebruiksrecht voor het appartement.Inrichting : comfortabel met alle hedendaagse benodigdheden.Keramische vloeren en gepleisterde muren en plafonds. Schilderdeuren met dito omlijstingen. Praktische keukenopstelling in een kunststof materiaal en nodig keukencomfort aan toestellen.Getegelde badkamer met  lavabomeubel en ligbad met douchegelegenheid.Individuele nutsvoorzieningen.Elektrische verwarming + warm-watervoorziening.  Pluspunt : pelletkachel aanwezig waardoor er energiezuinig verwarmd kan worden!!!!

Gestelheid huis

Onmiddelijk instapklaar !

Gestelheid perceel

Zeer verzorgd perceel

Ons advies inzake dit aanbod

Prachtig appartement in realistische prijs/waardeverhouding. Gekeurd door onze expert.De koper mag alle correcte info verwachten en volledige dienstverlening bij aankoop. MOET GEZIEN WORDEN  !!!!!!!!!!!!
Pluspunt extra voordeling beschrijven bij een eerste aankoop!!!!

Adres
Geografische ligging

Weg naar As 139b4
3660 Oudsbergen Opglabbeek

Financiële info
Kadastraal inkomen 639
Kadastrale gegevens Opgl 2de afd sec B 895 V8
Bouw
Bouwjaar 1992
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal verdiepingen 1
Aantal slaapkamers 2
Aantal garages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Oppervlakte
Perceelgrootte 751 m2
Bewoonbare oppervlakte 110 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20130716-0001410140-00000001-2
Het certificaat is geldig tot en met 16/07/2023
Kerngetal(KW/m2) 289
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Balkon of terras, Teledistributie, Tuin, Aansluiting riolering, Elektriciteit, Dubbele beglazing, Zolder, Verwarming op elektriciteit

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen