Woongelegenheid in een groene omgeving !! Print deze pagina Stuur deze link naar een vriend Vraag meer info over dit pand of maak een afspraak om te bezichtigen

Ligging en omgeving

Dit woonhuis is gelegen op een ZEER geliefde locatie aan de Schuttenbergstraat 14 te As.Wandelen en fietsen dicht in de buurt door Bosbeekvallei en Park Hoge Kempen.Centrale ligging tussen As en Niel-bij-As met aldus een keuze uit diverse kleuter- en lagere scholen, winkels en kleine bevoorradingen, apotheek enz..Vlotte verbinding met Genk centrum op 10 km en de oprit E314 op ongeveer 7 km.

Beschrijving

De woning dateert van 1980. Stevige constructie in traditioneel metselwerk, kelderverdieping semi-ondergronds op verhoogd t.o.v. straatas, woongedeelte op niveau en zeer ruime zolderverdieping voor eventuele uitbreidingsmogelijkheden. Pannendak met zinken goten. Buitenschrijnwerk uit PVC voorzien van dubbele beglazing.INDELING  : Inkomhal (9,1 m²), living (36,7 m²), ruime leefkeuken (27,6m²), badkamer (8,8m²), gastentoilet (2,9m²), nachtgang (7,8 m²) drie slaapkamers (17,2m²) (13,6 m²) (12,8m²) Kelder met autoberging  (139m²). Zolder – geïsoleerd aan de dakhelling (112 m²) 
Dit pand geniet een zeer comfortabele indeling, ingericht anno bouwjaar, mogelijks stapsgewijs aan te passen aan de hedendaagse interieurstijl.
Vloeren overwegend voorzien van tegels, één van de slaapkamers is afgewerkt met laminaatparket.Muren gepleisterd en behangen over de hele lijn. Plafond uit tegels, oftewel met planchetten. Binnenschrijnwerkerij uit schilderdeuren.
Ruime keukenopstelling met kunststof meubilair en dito tableau voorzien van alledaags comfort aan toestellen : keramisch kookplaat met bovenstaande dampkap, losstaande koelkast met vriezer, oven en dubbele gootsteen met kraanwerk.Betegelde badkamer ingericht met ligbad incl. douchewand, lavabomeubel met onderbouwkast en opbergkast.Toiletruimte is deels betegeld en voorzien van ophangtoilet.Aangenaam vertoeven op het overdekt terras aan rechterzijde van het huis.Verwarming op aardgas in combinatie met radiatoren.

Gestelheid huis

Deze woning is netjes en onmiddelijk instapklaar. Uitbreidingsmogelijkheden op zolder mits voorzien van vaste trap.

Gestelheid perceel

Natuurlijk doorleefde tuin, verder in te richten naar keuze van de koper. 

Ons advies inzake dit aanbod

PLUSPUNT : SUPER VOOR DE GEZINNEN OF PERSONEN WELKE WILLEN WONEN OP EEN MOOIE RUIME EIGENDOM IN EEN NATUURLIJKE RUSTIGE OMGEVING. 

BELLEN  VOOR INFORMATIE NAAR 089-852435. WIJ HELPEN U GRAAG VERDER VOOR ALLE INFO EN REGELEN EEN BEZICHTIGING VOOR GEINTERESSEERDEN.

Adres
Geografische ligging

Schuttenbergstraat 14
3665 As

Financiële info
Kadastraal inkomen 904
Kadastrale gegevens As 1ste afd sec A 172S
Bouw
Type Huis
Bebouwing Open
Bouwjaar 1980
Bestemming Te koop
Bewoning Beschikbaar
Info gebouw
Aantal verdiepingen 1
Aantal slaapkamers 3
Aantal garages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Oppervlakte
Perceelgrootte 1349 m2
Bewoonbare oppervlakte 140 m2
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Geen dagvaarding uitgebracht
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke orde aanwezig
Voorwaarden verkaveling Geen verkavelingsvergunning
Energie
Certificaat beschikbaar Ja
Unieke Code 20190205-0002129737-RES-1
Het certificaat is geldig tot en met 02/05/2029
Kerngetal(KW/m2) 361
Faciliteiten
Bemeubeld Neen
Keuken Volledig geïnstalleerd
Extra's Balkon of terras, Teledistributie, Tuin, Elektriciteit, Dubbele beglazing, Zolder, Verwarming op aardgas

Mail dit naar een vriend

Stel een vraag over dit pand
of vraag om dit pand te bezichtigen