Verhuur

Het opmaken van een huurovereenkomst + gedetailleerde plaatsbeschrijving + energieprestatiecertificaat is bij wet verplicht. Dit dossier dient aangeboden te worden ter registratie binnen de twee maanden na ingang van de huur.

Uit ervaring weten wij dat een verhuurdossier de meeste slaagkans heeft wanneer de verhuurder zelf zijn huurder zoekt, en alzo zijn huurpand kan toevertrouwen aan de huurder van zijn keuze.

Dit in samenspraak en in begeleiding van Clé Vastgoed BV, waar u terecht kan voor een perfecte verhuurbegeleiding tegen een budgetvriendelijke vergoeding

Onze diensten

Wij informeren u over de verschillende type van huurovereenkomsten binnen de huurwetgeving met de voor- en nadelen voor elk type.
Naargelang u toekomstperspectief en keuze wordt een huurovereenkomst op maat opgesteld. De inhoud beschermt u zo optimaal mogelijk betreffende het ontvangen van de huursom, waarborg, onderhoud en nog veel meer.

Enkel een deskundige plaatsbeschrijving kan u optimaal beschermen tegen huurschade van een eventuele nalatige huurder. Binnen een juridisch kader stellen wij een detailbeschrijving op van het huurpand in combinatie met een uitvoerig fotoverslag.

Uw volledig dossier wordt opgenomen in ons huurbestand, om zodanig bij vragen of nodige info achteraf,  meestal meteen een oplossing telefonisch te bieden.