Verkoop

Wij trachten de verkoper(s) in discretie, door het kluwen van de hedendaagse wetgevingen, te loodsen en te begeleiden in een juiste handelswijze.
Alle te koopstellingen worden voorafgegaan door een deskundige verkoopstudie en waardebepaling, door onze expert/deskundige. Deze resultaten worden tot in detail uitgelegd en besproken met de verkopers, om alzo te adviseren aan welk bedrag het onroerend goed te koop aan te bieden. Enkel en alleen door een juiste studie en expertise kan de kandidaat-koper optimaal geïnformeerd worden, hetgeen een verkoop zeker zal stimuleren.
U kan bij ons terecht voor een eerste vrijblijvende en kosteloze afspraak in het kantoor, of naar wens thuis in uw eigen woonst.

Bij VERKOOP en NIEUWE AANKOOP onroerend goed

Indien u een verkoopopdracht van uw huidige woonst bij ons plaatst, bieden wij naar wens, als meerwaarde, volledig kosteloos een aankoopbegeleiding.ü Wij maken (indien u dit wenst) een aankoopbudgettering, om alzo goed financieel geïnformeerd naar een nieuwe woonst te kunnen overstappen.
U mag rekenen op de bijstand van onze expert/deskundige, welke voorafgaand aan de aankoop de nieuwe woonst van uw keuze zal inspecteren op eventuele gebreken.ü Bovendien worden op uw vraag de aankoopdocumenten ingekeken.
Zodoende kan de verkoop van uw huidige woonst en uw nieuwe aankoop perfect op elkaar afgestemd worden.

Verkoop bij ERFENIS-NALATENSCHAP

Indien u de verkoop van het onroerend goed welk deel uitmaakt van een nalatenschap aan ons toevertrouwt :
Verlenen wij informatieve bijstand aangaande de successieaangifte met betrekking tot het onroerend goed uit de nalatenschap.
Naar afspraak met alle erfgenamen, geven wij vrijblijvend en kosteloos de eerste informatie gratis.

Verkoop bij ECHTSCHEIDING

In deze hypothese wordt u met de nodige discretie geïnformeerd aangaande het uit onverdeeldheid geraken inzake uw onroerende eigendom.
Wij bieden volledige bijstand in een onpartijdig kader, rekening houdend met de situatie. De eerste afspraak is steeds kosteloos en uiteraard vrijblijvend.